Menu

Brinckers e-bikes voor woon-werkverkeer

Op de fiets naar je werk is gezond, duurzaam en efficiënt. Woon je 20, maximaal 30 kilometer van je werk vandaan? Dan kun je die afstand prima op de fiets overbruggen! Op een e-bike van Brinckers leg je dit soort afstanden met gemak af en je krijgt meteen je dagelijkse portie beweging! De woon-werkverkeer modellen van Brinckers zijn ontworpen naar de wensen van de moderne commuter: comfortabel, slim, snel en praktisch. Dus wat houdt jou nog tegen?

Complete Brinckers collectie

De ontwerpers van Brinckers stellen de collectie met de grootste zorg samen. We zijn altijd op zoek naar verbeteringen en innovaties die van een gewone e-bike een superfiets maken. De Brinckers elektrische fietsen zijn soms praktisch, of juist sportief en soms heel luxueus, maar hebben altijd 1 ding gemeenschappelijk: jouw fietsplezier staat voorop! Bekijk hier alle modellen uit de Brinckers collectie:

Brinckers Brisbane M8

Brinckers Le Mans

Brinckers Granville Sport

Brinckers Granville Sport M380

Proefrit maken?

Wil je benieuwd hoe een Brinckers e-bike er in het echt uitziet en welke het beste past bij jouw gebruik en wensen?  Je bent uiteraad welkom bij onze dealers voor een proefrit of advies.

 

Brinckers Bjorn R1 2020

Brinckers Boston F8

Brinckers Baxter HM8

Brinckers Granville M8

Brinckers Baxter F7

Brinckers Brisbane M310

Elektrische fietsen voor woon-werkverkeer

De e-bike wordt een steeds populairder vervoermiddel om mee naar en van je werk te reizen. De wegen worden drukker, de treinen worden voller: we zijn met zijn allen op zoek naar een groene en efficiënte mobiliteitsoplossing om Nederland productief en in beweging te houden. De elektrische fiets is een gezonde en betaalbare optie voor de woon-werkverkeer ritten.

Op de e-bike naar het werk

Woon je tot ongeveer 30 km van je werk vandaan? Dan kan de elektrische fiets een serieuze optie zijn om je auto te vervangen. Zeker in de randstad kun je met een e-bike veel sneller op je werk zijn dan met een auto of het OV. Geen last van files, geen last van vertragingen of versperringen: op de elektrische fiets naar het werk geeft je veel vrijheid. En ja, af en toe krijg je wel eens een bui op je kop. Maar een goed regenpak is dan alles wat je nog nodig hebt.

De ideale fiets voor woon-werkverkeer

De elektrische woon-werkverkeer fietsen van Brinckers zijn met zorg samengesteld en voldoen aan alle eisen die de moderne commuter heeft. De nieuwste (slimme) technologie, intuïtieve bediening en handige extra’s (bluetooth, smartphone compatible) en comfort: een woon-werk e-bike van Brinckers is eigenlijk alles wat je nodig hebt. De Brinckers Granville Sport is zo’n ideale woon-werk fiets. Genoeg keuze voor elke woon-werkfietser!