Menu

Brinckers Le Mans Heren

Brinckers Le Mans Dames

Comfort en prestatie

Met de accu verstopt in de onderbuis valt de Le Mans minder op als elektrische fiets. Toch heb je wel het comfort van de sterke middenmotor van Bafang. Bovendien kun je de accu ook gewoon uitnemen om hem bijvoorbeeld op je werk op te laden. Dat is handig!

De zithouding is wat sportiever, maar biedt toch voldoende comfort om lange ritten op te maken. De Le Mans is bij uitstek geschikt voor de fanatieke fietser die het liefst alles op de fiets doet. Of het nu naar het werk rijden is, of gewoon in het weekend genieten van een mooie fietstocht!

SNELHEID
KRACHT
COMFORT
ACTIERADIUS

Le Mans Heren

Adviesprijs: €2699,-

Brinckers Le Mans Dames

Adviesprijs: €2699,-

Brinckers Le Mans kenmerken

Brinckers Le Mans

Bekend van de 24 uurs race en bovendien ook een mooi plaatsje net onder Parijs. De Brinckers Le Mans staat ook voor snelheid en duurzaamheid in een mooie verpakking en met een vriendelijke uitstraling. Het stabiele chassis en de goede remmen en sterke motor doen precies wat je ervan mag verwachten: Een constante glimlach op je gezicht toveren!

Geen racewagen

Toch is het karakter ook vriendelijk en betrouwbaar. Dat moet ook, want tijdens lange fietstochten moet je toch op elkaar kunnen vertrouwen! De zithouding kun je laten variëren van comfortabel/licht gebogen naar iets sportiever door de stuurpen wat vlakker af te stellen. Eenvoudig en doeltreffend! Benieuwd? Probeer hem snel uit!