Menu

Boston Dames

Boston Heren

Een echte allrounder

Groots en veelzijdig: de naam voor het dit Brinckers model was zo gevonden. De Amerikaanse stad Boston was de inspiratiebron voor de Brinckers Boston F8. Levendig en vol energie: deze elektrische fiets doet zijn naam eer aan!

Dankzij de krachtige voorwielmotor is dit een e-bike die je overal kunt gebruiken: wat de route ook is. Met zijn pittige karakter laat hij zijn kwaliteiten goed zien in stukken waarin je vaak moet optrekken en remmen: in een stedelijke omgeving is deze comfortabele fiets dan ook op zijn best.

SNELHEID
KRACHT
COMFORT
ACTIERADIUS

Boston Dames

Adviesprijs: €1999,-

Boston Heren

Adviesprijs: €1999,-

Boston kenmerken

Brinckers Boston

Groots en veelzijdig: de naam voor het nieuwe Brinckers model was zo gevonden. De Amerikaanse stad Boston was de inspiratiebron voor de Brinckers Boston F8. Levendig en vol energie: deze elektrische fiets doet zijn naam eer aan! De Brinckers Boston F8 is een elektrische fiets die je leven een stuk makkelijker en leuker gaat maken. Dankzij de krachtige voorwielmotor is dit een e-bike die je overal kunt gebruiken: wat de route ook is. Met zijn pittige karakter laat hij zijn kwaliteiten goed zien in stukken waarin je vaak moet optrekken en remmen: in een stedelijke omgeving is deze comfortabele fiets dan ook op zijn best.

Stijlvol Dutch Design

Het beproefde, stijlvolle Dutch Design staat ook bij deze fiets garant voor extra comfort, wat je direct merkt door de fijne handvatten, het prettige zadel en de soepel schakelende Shimano versnellingen. De 8 Shimano Nexus schakelen lekker licht en zorgen ervoor dat je altijd een lekker verzet kunt kiezen. Natuurlijk heb je bij deze Brinckers ook de mogelijkheid tot accukeuze. Met deze accukeuze kies je zelf hoe ver je wilt fietsen op één opgeladen accu en met de handige stuurbediening regelt je eenvoudig de mate van ondersteuning. Zo veelzijdig was een e-bike met voorwielmotor nog nooit. Totdat je de Brinckers Boston F8 tegenkwam…