Onderhoud en reparatie

Voor onderhoud en reparatie aan uw fiets, kunt u terecht bij JZ Fietstechniek. Ik sta graag tot uw dienst voor allerhande werkzaamheden aan uw fiets. Moet er bijvoorbeeld nodig onderhoud aan uw fiets worden uitgevoerd? Zijn uw banden versleten of heeft u een lekke band en geen tijd of zin om deze zelf te plakken? Breng uw fiets dan naar JZ Fietstechniek. Bij mij bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en een snelle service. Zo krijgt uw fiets direct een schoonmaakbeurt als u deze wegbrengt voor onderhoud. Dan kunt u er de komende tijd weer tegenaan! Jzfietstechniek

Extra mankementen tijdens onderhoud of reparatie

Zijn er aanvullende reparaties nodig die pas tijdens het onderhoud of de reparatie worden ontdekt? Dan koppel ik dat eerst aan u terug voordat ik deze reparatie(s) uitvoer. Zo komt u niet voor plotseling hogere kosten dan verwacht te staan.

Onderhoud ATB / Mountainbikes en Racefietsen

JZ Fietstechniek is gespecialiseerd in het onderhoud van ATB / Mountainbike en Racefietsen. Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren zorgt u niet alleen voor minder slijtage aan uw ATB of racefiets, ook blijft deze soepel rijden. Het is tot slot ook een fijn en veilig gevoel als u na een strenge winter weer op de racefiets stapt, dat deze goed onderhouden is.

Heeft u een ATB / Mountainbike of Racefiets dan verwacht u dat alles gedaan is als u uw fiets komt ophalen. Daar sta ik als JZ Fietstechniek dan ook garant voor.

     

Voorvork Onderhoud ATB/Mountainbike

Het belangrijkste onderdeel van uw ATB de voorvork heeft ook onderhoud nodig. Daarom adviseert JZ Fietstechniek om jaarlijks basis onderhoud uit te laten voeren en volledig onderhoud elke twee jaar. Zo houd u dit kostbare onderdeel in topconditie !!

JZ Fietstechniek is exclusief dealer van X-FUSION – Voorvorken en Dempers 

Onderhoud E-bikes

Een e-bike is tegenwoordig een behoorlijke investering. Als u een e-bike heeft aangeschaft, dan wilt u dat deze in goede staat blijft verkeren.U kunt dan ook bij mij ook terecht voor het laten onderhouden van uw e-bike. Zo heeft u langer plezier van uw kostbare bezit.

 

AXA Sleutelservice

Kom langs bij JZ Fietstechniek voor het verkrijgen van een nieuwe (reserve)sleutel voor uw AXA slot! Het blijft vervelend als u per ongeluk uw fietssleutel verliest, toch hoeft u dan enkel naar huis te rijden om uw reservesleutel te halen. Wel zo makkelijk.

Haal- en Brengservice

U wilt graag uw band laten plakken of uw fiets een onderhoudsbeurt geven, maar u heeft geen tijd om langs te komen? Laat uw fiets dan ophalen door JZ Fietstechniek. Nadat ik klaar ben met uw fiets bezorg ik deze weer bij u thuis. Neem contact met mij op voor meer informatie.                                                                                                                                                                                                                            

Ga naar contact

Neem contact met ons op

0318 – 75 10 88
info@jzfietstechniek.nl

Kom een keer langs
Jacob van Ruysdaelstraat 9A
3904 XA Veenendaal
Routebeschrijving