Elektrische fiets

Elektrische fiets in Veenendaal aanschaffen

Wanneer u een elektrische fiets in Veenendaal zoekt, kunt u terecht bij JZ Fietstechniek. Misschien heeft u besloten dat u met iets meer luxe en comfort wilt fietsen. Een elektrische fiets is daar zeer geschikt voor. Datzelfde geldt als u op uw fiets naar uw werk wilt gaan, maar de afstand net te ver is om te overbruggen op uw normale fiets. Informeer zeker eens bij uw werkgever naar het Nationale Fietsplan of attendeer uw werkgever hierop.

Merken elektrische fiets in Veenendaal

Voor de aanschaf van een elektrische fiets in Veenendaal bij JZ Fietstechniek, heeft u een ruime keuze. Zo zijn bijna alle merken leverbaar zoals die met de geweldige Bosch en Bafang midden-motoren. Dat betekent niet alleen een excellente rijervaring, ook zien ze er prachtig uit. Naast E-Bikes met Bosch ondersteuning voeren wij ook de E-Volution serie van POPAL. Deze fietsen zijn uitgerust met Bafang Front en middenmotoren. Wat te denken van de prachtige Enviolo traploze achternaaf voor de E-Volution 12.0?  U kunt voor vrijwel ieder merk bij ons terecht dus informeer er gerust naar wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op of kom eens langs bij JZ Fietstechniek in Veenendaal.

Contact opnemen met Johan

Uw eigen fiets ombouwen

U overweegt een elektrische fiets aan te schaffen, maar twijfelt omdat u nog tevreden bent met uw huidige fiets? Dan kunt u bij JZ Fietstechniek terecht om uw eigen fiets om te bouwen naar een elektrische fiets. Zo hoeft u geen afstand te doen van uw huidige fiets en profiteert u toch van alle voordelen die elektrisch fietsen met zich meebrengt. Nagenoeg elke fiets kan omgebouwd worden tot een elektrische variant. Dus ook bakfietsen, driewielers en tandems.

Ombouwset elektrische fiets Veenendaal

Meer over het ombouwen van uw huidige fiets

Andere soort fietsen

Naast elektrische fietsen kunt u voor nog meer nieuwe of tweedehands fietsen of onderdelen bij ons terecht. Kiest u voor een hippe Popal Daily Dutch fiets of bent u een fanatieke mountainbiker of racefietser op zoek naar een nieuwe mountainbike/racefiets om de bossen/wegen van de De Utrechtse Heuvelrug onveilig te maken?  Ook voor het onderhoud van uw mountainbike/racefiets zijn wij uw aangewezen partner. Hierin hebben wij ons namelijk gespecialiseerd.

Meer over mountainbikes

Neem contact met ons op

0318 – 75 10 88
info@jzfietstechniek.nl

Kom een keer langs
Jacob van Ruysdaelstraat 9A
3904 XA Veenendaal
Routebeschrijving

Openingstijdens

JZ Fietstechniek is geopend op de volgende dagen en tijden:

Maandag – Vrijdag: 08.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 13.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten