Menu

Fiets kopen

U zoekt een fietsenwinkel in Veenendaal? Breng dan een bezoek aan JZ Fietstechniek. Johan is eigenaar van JZ Fietstechniek en een fietsenmaker in hart en nieren. Ook als u een nieuwe of tweedehands fiets wilt, is het verstandig om eens langs te komen en het uitgebreide assortiment te bekijken. Er zit vast en zeker een fiets bij die voldoet aan uw wensen. Daarbij bent u tevens verzekerd van scherpe prijzen voor de fietsen.

Ook voor een Nieuwe E-Bike bent u bij JZ Fietstechniek op de juiste plek

Nieuw in 2020 zijn merken die zijn uitgerust met de excelente Bosch en Bafang midden-motoren en zijn een lust voor het oog en rijden geweldig!!

Assortiment JZ Fietstechniek

JZ Fietstechniek is dé fietsenwinkel in Veenendaal. U kunt er dan ook terecht voor verschillende soorten fietsen:

  • Dames- en herenfietsen: Alle merken verkrijgbaar bij JZ Fietstechniek – Voor ieder budget een passende oplossing.
  • Kinderfietsen: POPAL voor zowel voor de absolute beginners als de wat oudere kinderen.
  • ATB-en MTB-fietsen: naast de zogenaamde all terrain bikes kunt u ook voor mountainbikes bij JZ Fietstechniek terecht.
  • Racefietsen: Racefietsen verkrijgbaar van bekende topmerken.
  • Elektrische fietsen: Ruime keuze zoals de POPAL E-Volution series. Ook voor het ombouwen van uw eigen fiets tot e-bike ben ik uw aangewezen partner. Nagenoeg elke fiets is om te bouwen tot elektrische fiets. Dat geldt dus ook voor bakfietsen of driewielers.

POPAL Kinderfietsen in vele hippe kleuren in de maten vanaf 12 t/m 26 Inch

Onderhoud van alle fietsen

Ook wanneer u op zoek bent naar een fietsenmaker in Veenendaal voor onderhoud, draait Johan zijn hand er niet voor om. Of het nu gaat om een mountainbike, een racefiets of uw elektrische fiets: u weet zeker dat u fiets in topconditie terugkomt als u deze wegbrengt voor onderhoud door JZ Fietstechniek.

POPAL Daily Dutch Prestige een fiets waarop iedereen wel gezien wil worden  !!

De Schoolfiets van het jaar 2020 !

Stel uw vraag aan de specialist

JZ Fietstechniek heeft zijn fietswinkel aan huis gevestigd. Ik heet u van harte welkom in mijn fietswinkel. Klik hier voor de routebeschrijving. Heeft u een vraag of opmerking? Ik sta u graag te woord. U kunt mij bereiken op 06 – 38 14 67 35 of 0318 – 75 10 88. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Ga naar contact