Fiets kopen

U zoekt een fietsenwinkel in Veenendaal? Breng dan een bezoek aan JZ Fietstechniek. Johan is eigenaar van JZ Fietstechniek en een fietsenmaker in hart en nieren. Ook als u een nieuwe of tweedehands fiets wilt, is het verstandig om eens langs te komen en het uitgebreide assortiment te bekijken. Er zit vast en zeker een fiets bij die voldoet aan uw wensen. Daarbij bent u tevens verzekerd van scherpe prijzen voor de fietsen.

Ook voor een Nieuwe E-Bike bent u bij JZ Fietstechniek op de juiste plek

Nieuw in 2019 zijn merken die zijn uitgerust met de excelente Bosch en Bafang midden-motoren en zijn een lust voor het oog en rijden geweldig!!

Op zoek naar een betaalbare en betrouwbare E-Bike die er ook nog eens trendy uitziet? Kijk dan eens naar de E-Volution serie van POPAL uitgerust met Bafang Front en midden-motoren. De E-Volution 12.0 is uitgerust met de prachtige Enviolo traploze achternaaf. Heeft u andere wensen zoals een E-Bike met Bosch ondersteuning geen probleem JZ Fietstechniek kan vrijwel alle merken leveren dus vraag er gerust naar.

Assortiment JZ Fietstechniek

JZ Fietstechniek is dé fietsenwinkel in Veenendaal. U kunt er dan ook terecht voor verschillende soorten fietsen:

  • Dames- en herenfietsen: Alle merken verkrijgbaar bij JZ Fietstechniek – Voor ieder budget een passende oplossing.
  • Kinderfietsen: POPAL voor zowel voor de absolute beginners als de wat oudere kinderen.
  • ATB-en MTB-fietsen: naast de zogenaamde all terrain bikes kunt u ook voor mountainbikes bij JZ Fietstechniek terecht.
  • Racefietsen: Racefietsen verkrijgbaar van bekende topmerken.
  • Elektrische fietsen: Ruime keuze zoals de POPAL E-Volution series. Ook voor het ombouwen van uw eigen fiets tot e-bike ben ik uw aangewezen partner. Nagenoeg elke fiets is om te bouwen tot elektrische fiets. Dat geldt dus ook voor bakfietsen of driewielers.

POPAL Kinderfietsen in vele hippe kleuren in de maten vanaf 12 t/m 26 Inch

Onderhoud fietsen

Ook wanneer u op zoek bent naar een fietsenmaker in Veenendaal voor onderhoud, draait Johan zijn hand er niet voor om. Of het nu gaat om een mountainbike, een racefiets of uw elektrische fiets: u weet zeker dat u fiets in topconditie terugkomt als u deze wegbrengt voor onderhoud door JZ Fietstechniek.

POPAL Daily Dutch een fiets waarop iedereen wel gezien wil worden  !!

Stel uw vraag aan de specialist

JZ Fietstechniek heeft zijn fietswinkel aan huis gevestigd. Ik heet u van harte welkom in mijn fietswinkel. Klik hier voor de routebeschrijving. Heeft u een vraag of opmerking? Ik sta u graag te woord. U kunt mij bereiken op 06 – 38 14 67 35 of 0318 – 75 10 88. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Ga naar contact

Neem contact met ons op

0318 – 75 10 88
info@jzfietstechniek.nl

Kom een keer langs
Jacob van Ruysdaelstraat 9A
3904 XA Veenendaal
Routebeschrijving

Openingstijdens

JZ Fietstechniek is geopend op de volgende dagen en tijden:

Maandag – Vrijdag: 08.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 13.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Maandag 23 september gesloten.