Racefietsen Veenendaal

Bent u op zoek naar een racefiets in Veenendaal? Dan moet u bij JZ Fietstechniek zijn, uw fietsenwinkel in Veenendaal. U kunt bij mij zowel terecht voor een nieuwe als tweedehands racefiets.

Racefietsen

Wilt u graag veel kilometers maken op de weg?  Heerlijk toeren in onze prachtige omgeving? Wilt u komend jaar de Mont Ventoux of de Alpe d’huzes beklimmen? Dan is een racefiets de juiste keuze voor u. JZ Fietstechniek heeft verschillende hoogwaardige merken in het assortiment.

Materiaal Racefietsen

Als u een racefiets gaat aanschaffen dan is het belangrijk dat deze past bij uw wensen en budget. Er valt nogal wat te kiezen: wat voor frame neem ik carbon of aluminium? Welke af-montage, wiel-set? Om u daarbij te helpen is een goed advies belangrijk zodat je met een gerust gevoel de weg op kan!!

Racefiets kopen in Veenendaal

Als u een racefiets gaat aanschaffen, dan is het belangrijk dat deze past bij uw lichaam en uw lengte. Niet alleen zodat u lekker kunt fietsen, ook voorkomt u hiermee blessures.

Om dat te kunnen garanderen, moet u de juiste framemaat van de racefiets kiezen. Daarvoor zijn er enkele richtlijnen. Naast je lichaamslengte, speelt ook je binnenbeenlengte een rol.

Onderhoudsbeurt Racefiets

Uw racefiets wordt volledig gedemonteerd en gecontroleerd op alle vitale punten. Eventuele slijtage delen worden pas vervangen na overleg met u waarna de fiets weer volledig wordt opgebouwd en klaar is voor vele mooie en veilige kilometers.

Plan snel een afspraak door het contact formulier in te vullen of te bellen.

 

Kom langs of neem vrijblijvend contact met ons op

Wellicht is dit allemaal iets te theoretisch voor u. Kom dan vooral eens een keer langs bij JZ Fietstechniek. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden.

Telefonisch ben ik bereikbaar op telefoonnummers 0318 – 75 10 88  / 06 – 38 14 67 35 of maak gebruik van het formulier op de contactpagina.

Ga naar contact

Neem contact met ons op

0318 – 75 10 88
info@jzfietstechniek.nl

Kom een keer langs
Jacob van Ruysdaelstraat 9A
3904 XA Veenendaal
Routebeschrijving