Menu

Racefietsen Veenendaal

De Utrechtse Heuvelrug bied veel mogelijkheden om heerlijk te fietsen zowel op de weg als in het bos met vele prachtige wegen in de omgeving. Als je op zoek bent naar een Racefiets in Veenendaal dan ben je bij mij op de juiste plek. Je bent welkom om langs te komen bij JZ Fietstechniek, de fietsenwinkel in Veenendaal. JZ Fietstechniek heeft diverse topmerken racefietsen zoals Scott en Sensa in het assortiment. Dus bent u op zoek naar een racefiets in Veenendaal? Dan moet u bij JZ Fietstechniek zijn, uw fietsenwinkel in Veenendaal. U kunt bij mij zowel terecht voor een nieuwe als tweedehands racefiets.

Onderhoud Racefietsen Veenendaal

JZ Fietstechniek is gespecialiseerd in het Onderhouden en Repareren van uw Racefiets. Door je fiets goed te onderhouden voorkomt je ook onnodige kosten en blijft hij in topconditie.

            

WINTERBEURT!! 

Fiets wordt volledig gedemonteerd en gecontroleerd op alle vitale punten. Eventuele slijtage delen worden pas vervangen na overleg met u waarna de fiets weer volledig wordt opgebouwd en klaar is voor vele mooi en veilige kilometers.

Plan snel een afspraak door het contact formulier in te vullen of te bellen. Neem gerust contact met mij op.

Kom langs of neem vrijblijvend contact met ons op

Wellicht is dit allemaal iets te theoretisch voor u. Kom dan vooral eens een keer langs bij JZ Fietstechniek. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden.

Telefonisch ben ik bereikbaar op telefoonnummers 0318 – 75 10 88  / 06 – 38 14 67 35 of maak gebruik van het formulier op de contactpagina.

Ga naar contact