Mountainbikes Veenendaal

Bent u op zoek naar een ATB / Mountainbike in Veenendaal? Ga dan eens langs bij JZ Fietstechniek, de fietsenwinkel in Veenendaal. JZ Fietstechniek heeft diverse topmerken ATB / Mountainbikes in het assortiment.

Soorten ATB / Mountainbikes bij JZ Fietstechniek Veenendaal

Een mountainbike wordt ook wel ATB genoemd. De mountainbike is ideaal als u van de weg afgaat en het bos of de bergen in wilt. Op onverharde wegen komt de mountainbike helemaal tot zijn recht vanwege de dikke banden met profiel en de goede vering. Goed materiaal is hiervoor belangrijk.  Zo kunt u kiezen uit 26’’- 27.5’’- 29’’ modellen.

Frames ATB / Mountainbike

U heeft de keuze uit verschillende frames voor uw mountainbike. Zo kunt u kiezen voor een mountainbike met een Carbon of aluminium frame. Ook in de afmontage zijn er vele mogelijkheden. Benieuwd naar het verschil tussen deze frames? Neem gerust contact met mij op. Graag adviseer ik u welke mountainbike het beste past bij uw wensen.

Voorvork Onderhoud

Het belangrijkste onderdeel van uw ATB de voorvork heeft ook onderhoud nodig. Daarom adviseert JZ Fietstechniek om jaarlijks basis onderhoud uit te laten voeren en volledig onderhoud elke twee jaar. Zo houdt u dit kostbare onderdeel in topconditie !!

JZ Fietstechniek is exclusief dealer van X-FUSION – Voorvorken en Dempers 

 

Onderhoudsbeurt ATB/Mountainbike

Uw ATB/Mountainbike wordt volledig gedemonteerd en gecontroleerd op alle vitale punten. Eventuele slijtage delen worden pas vervangen na overleg met u waarna de fiets weer volledig wordt opgebouwd en klaar is voor vele mooi en veilige kilometers.

Plan snel een afspraak door het contact formulier in te vullen of te bellen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over mountainbikes of heeft u interesse in de aanschaf van een mountainbike of racefiets? Neem contact met mij op of kom een keer langs.

Ga naar contact

Neem contact met ons op

0318 – 75 10 88
info@jzfietstechniek.nl

Kom een keer langs
Jacob van Ruysdaelstraat 9A
3904 XA Veenendaal
Routebeschrijving