Menu

Granville M8

Granville M310

Granville S9

Meer, meer en nog eens meer...

Sommige fietsers, die willen gewoon meer. Meer gemak, meer kilometers, meer comfort, meer plezier. Dat zijn een boel wensen waar jouw fiets aan moet voldoen, maar de Brinckers Granville modellen voldoen aan allemaal. Deze luxe e-bikes hebben alles in zich om het jou naar de zin te maken.

Met een slim en uniek design laten deze fietsen je alle hoeken van Nederland zien. En misschien nog wel verder, als je dat wilt! De krachtige Bosch middenmotor is in ieder geval geen beperking: die kan alles aan. Daarnaast kun je zelf kiezen: kies je voor het gemak en de eenvoud van een naafversnelling (M8) of voor de meer sportieve uitvoering met derailleurversnelling (S9)?

SNELHEID
KRACHT
COMFORT
ACTIERADIUS

Granville M8

Adviesprijs: €2799,-

Granville M310

Adviesprijs: €2949,-

Granville S9​

Adviesprijs: €3499,-

Granville kenmerken

Brinckers Granville

Eigenlijk zit het hem in de naam van de Brinckers Granville: groots, maar dan ook op alle vlakken! Deze Brinckers elektrische fiets is voorzien van de nieuwste Bosch Active Line middenmotor, die nog stiller en compacter is dan zijn voorgangers. De betrouwbaarheid van het Bosch systeem in combinatie met de kwaliteiten van Brinckers maakt deze Granville de echte grande dame binnen de collectie van Brinckers. Met de Granville M8 heb je een veelzijdige fiets in handen, die onder alle omstandigheden goed zal presteren. Voor de sportieveling is er de Granville S9: met een sportiever stuur en 9 derailleurversnellingen (met open kettingkast). De Granville is dus een mooie, complete serie voor iedere e-bike liefhebber!

De Granville in een notendop

De Granville serie is ontworpen met het Smart Dutch Design in het achterhoofd. Deze fiets staat garant voor extra comfort, wat je direct merkt door de luxe handvatten, het prettige Selle Royal zadel en de verende voorvork en zadelpen. Natuurlijk kun je de ondersteuning eenvoudig regelen via de stuurbediening en het overzichtelijke display biedt handige functies voor onderweg. Twijfel niet langer en boek een proefrit op een van de luxe uitgeruste Brinckers Granville modellen (M8, M310 of S9)!