Menu

Granville Sport Heren

Granville Sport Dames

Slim en sportief

Heeft Brinckers ook fietsen in zijn collectie voor de sportieve fietser? Voor de rijder die altijd zijn (elektrische) fiets pakt: weer of geen weer? Het antwoord daarop is ‘ja’! De Brinckers Granville Sport is de ideale elektrische fiets voor de forens en ambitieuze fietsliefhebber.

Deze strak vormgegeven e-bike is jouw steun en toeverlaat in weer en wind. Met de krachtige Bosch Active Line Plus 3 middenmotor en de subtiel weggewerkt 500Wh accu heeft deze fiets alles in zich om je snel en veilig van A naar B te brengen.

SNELHEID
KRACHT
COMFORT
ACTIERADIUS

Granville Sport Heren

Adviesprijs: €3499,-

Granville Sport Dames

Adviesprijs: €3499,-

Granville Sport kenmerken

Brinckers Granville Sport

Ben je die sportieve fietser die het liefst in weer en wind op de fiets naar het werk gaat? Maar is de afstand naar kantoor net even iets te groot? Dan is de Brinckers Granville Sport M9 vanaf nu jouw beste vriend! Met deze sportieve e-bike is het heerlijk pendelen tussen thuis en werk en sta je nooit meer in de file.

Bosch, Shimano en Selle Royal

De Brinckers Granville Sport serie is ontworpen met het Smart Dutch Design in het achterhoofd. Strak, aerodynamisch en sportief: alle ingrediënten zijn aanwezig Deze fiets staat garant voor betrouwbaarheid, dankzij het gebruik van A-merk onderdelen van Bosch, Shimano en Selle Royal. Dankzij deze onderdelen kun je altijd op jouw e-bike vertrouwen: je wilt natuurlijk niet stil komen te staan! Je regelt de ondersteuning eenvoudig via de stuurbediening en het overzichtelijke display biedt handige functies voor onderweg. Twijfel niet langer en boek een proefrit op deze sportieveling!