Menu

Granville Sport M380 Heren

Granville Sport M380 Dames

Piekt in prestaties

De nieuwe Granville Sport M380 is de topper in onze collectie. Deze fiets is tot de nok toe opgebouwd met de beste componenten die we konden vinden. Het kloppend hart bestaat uit een Bosch Performance motor, gevoed door een intube Bosch batterij van maar liefst 625Wu.

Deze lichte maar toch zeer potente fiets brengt je zonder enige moeite van je voordeur naar je werk, maar net zo makkelijk naar de top van de Alpe D’huez. Zoek je een alleskunner waar je op kunt vertrouwen, een elektrisch maatje voor het leven, dan is dit je fiets.

SNELHEID
KRACHT
COMFORT
ACTIERADIUS

Granville Sport M380 Heren​

Adviesprijs: €3499,-

Granville Sport M380 Dames

Adviesprijs: €3499,-

Granville Sport M380 kenmerken

Brinckers Granville Sport

Ben je die sportieve fietser die het liefst alles op de fiets doet? Naar het werk, naar de sportclub, in het weekend een mooie tocht?! Wij zijn ervan overtuigd dat je meer gaat fietsen dan je ooit had gedacht! Danzij de Brinckers Granville Sport M380 is fietsen gewoon leuker dan ooit! Met deze sportieve e-bike is het heerlijk pendelen tussen thuis en werk en bovendien sta je nooit meer in de file.

Bosch, Shimano en Selle Royal

De Brinckers Granville Sport serie is ontworpen met het Smart Dutch Design in het achterhoofd. Strak, aerodynamisch en sportief: alle ingrediënten zijn aanwezig Deze fiets staat garant voor betrouwbaarheid, dankzij het gebruik van A-merk toponderdelen van Bosch, Enviolo en Selle Royal. Dankzij deze onderdelen kun je altijd op jouw e-bike vertrouwen: je wilt natuurlijk niet stil komen te staan! Je regelt de ondersteuning eenvoudig via de stuurbediening en het overzichtelijke display biedt handige functies voor onderweg. Twijfel niet langer en boek een proefrit op deze sportieveling!